Compulsory Training Sessions

Please note all 'start' times are "in the water" times so please arrive with enough time to get 'beach ready'.

 

Squad Name

Lead Coach

Training Time

Hours

Bronze C (BC)

Tim Reid

Thursday

Saturday

6:40-7:40pm
3:30-4:30pm

2h

Bronze B (BB)

Tim Reid

Thursday

Friday

Saturday

6:40-7:40pm
6:30-7:30pm
3:30-4:30pm

3h

Bronze A (BA)

Tim Reid

Thursday

Friday

Sunday

7:40-8:40pm
6:30-8:30pm
4:30-5:30pm

4h

Silver C (SC)

Craig Tetlow

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

6:00-8:00am
6:30-8:30pm
4:30-5:30pm
6:30-8:30am

7h

Silver B (SB)

Craig Tetlow

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

6:00-8:00am
6:00-8:00am
3:30-5:30pm
6:30-8:30am

8h

Silver A (SA)

Richard McLaughlin

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Saturday

6:00-8:00am
6:00-8:00am
6:00-8:00am
6:40-8:40pm
4:30-5:30pm

9h

Gold

Richard McLaughlin

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Sunday (ASV)

6:00-8:00am
6:00-8:00am
6:00-8:00am
7:40-8:40pm
6:00-8:00am
1:00-3:00pm

11h

National

Richard McLaughlin

Monday

Monday (ASV)

Tuesday

Wednesday

Thursday

Thursday

Friday

Sunday (ASV)

6:00-8:00am
4:30-6:30pm
6:00-8:00am
6:00-8:00am
6:00-8:00am
7:40-8:40pm
6:00-8:00am
1:00-3:00pm

15h

Additional Training

 

Sunday

6:30-8:30am

2h

Junior Masters

Sandra McWilliam

Monday
Thursday

Friday

Sunday

6:00-8:00am
7:40-8:40pm
7:30-8:30pm
4:30-5:30pm

5h

Masters

Ed & Alex Rafipay

Monday

Thursday

Friday

Sunday

6:00-8:00am
6:00-8:00am
7:30-8:30pm
6:30-8:30am

7h

Gators

Laura Burnett

(temporary)

Sunday

4.30-5.30pm

1h

Progession of swimmers through the club structure - from Bronze to Gold to National - is reviewed on a regular basis by the coaches.  

 

 

Land Training* TBC

Silver Squads

Inverurie Community Campus - Gym 1

Wednesday

6:00-7:00pm

1h

 

Strength and Conditioning Training

Gold &

Performance Squads

Garioch Sports Centre

Thursday

6:15-7:15pm

1h

 


Additional Training

Your child may be invited to attend additional sessions during the week.  These are by invitation of the Head Coach only.

By Invitation Only

Inverurie Community Campus

Sunday

6:30-8:30am

2h